TÄVLING: DLC-regn i Dead Space 3

DS3header

Förra veckan släpptes det efterlängtade Dead Space 3. Många av er sitter säkert och spelar det redan medan andra fortfarande väntar på att få sätta tänderna i det. Tack vare vänliga själar hos EA har vi kommit över en hel drös DLC-koder till Xbox-versionen och dessa vill vi gärna dela med oss av. Vi tänkte att två lyckliga Isaac-rattare ska kunna göra sin resa genom Dead Space 3 lite lättare och se lite coolare ut med ett regn av koder till nedladdningsbara prylar.

Två personer vinner koder till följande:

  • Dräkt: Marauder suit
  • Dräkt: Sharpshooter suit
  • Dräkt: Tundra Recon suit
  • Uppgradering: Bot accelerator
  • Uppgradering: Bot capacity
  • Uppgradering: Bot personality
  • Vapen: EG-900 SMG
  • Vapen: Tesla Enervator

För att vinna vill vi att du helt enkelt plitar ner ditt värsta (eller bästa), läskigaste och mest blåstömmande minne från Dead Space-serien i kommentarerna nedan. Sedan kommer de mest Dead Space-erfarna av oss här på Kraid avgöra vem av er som bäst gjort sig förtjänt av lite extra eldkraft, rustningar och uppdrageringar. Glöm inte att ange en fungerande mejladress så att vi kan kontakta dig om du vinner!

Tävlingen pågår till på fredag den 15 februari. Må bäste necromorph-slaktare vinna!