Kraids podcast special – Spelquiz

Kraids podcast

Påsken är över och på grund av att vi i princip allihop har varit i väg på olika ställen för att måla ägg och hänga med familjen blir det en liten specialare i stället för ett vanligt avsnitt den här veckan. Det är ingen annan än Joel som har knepat och knåpat ihop ett fint litet quiz med ett superfint pris i potten. Det bästa av två världar möts i priset i form av brädspelet Risk fast med Metal Gear-tema. Lycka till!

Tävlingsregler

Jag kommer fråga efter en bokstav från varje svar som tillsammans bildar ett kodord. Om det finns ett eller flera mellanslag i svaret så räknas mellanslaget som en bokstav när man räknar. Siffror skrivs ut med bokstäver. Kodord och rätta svar skickas till info@kraid.se med “Kraidquiz” som ämne. Om flera har lyckats lista ut kodordet utan alla svaren så vinner den med flest rätt. Skulle flera ligga lika ändå så lottas en vinnare fram. Senast kl 23:59 onsdagen 10/4 skall svaren och kodordet vara mailat till oss. Skulle ni ha frågor angående reglerna så tveka inte att twittra till Joel.

Om två veckor är vi tillbaka med ett helt vanligt avsnitt av vår podcast, och då slipper Joel sitta själv.

Som vanligt går det att prenumerera på oss genom att peta in den här feeden i din RSS-läsare eller via Itunes.

Kraids podcast special – Spelquiz