Första utställarna klara för Gamex 2013

945081_10151546775791129_718153704_n

Då var bollen äntligen i rullning för Gamex 2013 då de första utställarna är presenterade. Årets upplaga lär bli den mest instressantaste mässan sedan starten 2010, då vi står inför ett generationsbyte som heter duga. Dock kan vi ju inte vara helt säkra på om något PS4 eller Xbox One kommer att närvara på mässan, men det vore ju nästan en smärre skandal ifall båda konsolerna lös med sin frånvaro.

Årets första utställare är följande:

Xbox Sverige, Ubisoft Nordic, EA – Electronic Arts, Namco Bandai och Wendros

Och vad skulle vi då kunna förvänta oss av detta? Det kan man bara spekulera i, men mina stora förhoppningar är att man kommer visa upp Xbox One, Watch Dogs, Titanfall och Dark Souls II från dessa utvecklare. Till synes så saknas ju företag som Nintendo och Sony, men det känns som att dom borde dyka upp så småningom.

Årets mässa kommer hålla låda den 31 Oktober – 3 November, som vanligt på Kistamässan i Stockholm. Och även iår kommer Kraid.se att närvara med så många från redaktionen som vi bara kan. Även undertecknad planerar att närvara iår, då han till fördel för Dreamhack missade fjolårets mässa.

Kommer du att besöka Gamex 2013?