Vinn Gamex-biljetter!

gamexheader

EDIT: Tävlingen är avslutad och vi gratulerar Carl Nord som med följande önsketänkande tog hem priset på två endagsbiljetter:

 ”Bästa minnet från årets mässa var när Sony och Microsoft började ett extremt förboknings/PR-krig på mässan. Detta slutade med att man fick förhandsköpa båda konsolerna för 500 kronor styck.”

På torsdag smäller det! Gamex-dörrarna öppnas för fjärde året i rad och Nordens största spelmässa är återigen ett faktum. I år tror och hoppas vi på fler besökare och mer skoj än någonsin tidigare. Om inte annat kommer besökarna få möjlighet att klämma på nästa generationens konsoler, Playstation 4 och Xbox One.

Vill du också komma och kolla in de nya konsolerna och leka med oss, men känner att du inte riktigt har pengarna till det? Inga problem, vi har nämligen två endagsbiljetter till valfri dag till övers att lotta ut!

Allt du behöver göra för att vinna de två biljetterna är att skriva en kommentar till det här inlägget där du berättar om ditt bästa minne från årets mässa. “Men hur ska jag kunna berätta om något som inte hänt ännu?” kanske du frågar dig. Jo, vi vill nämligen att du hittar på ett minne som du önskar att du får med dig från Gamex 2013. Var det att folket i Playstation 4-montern lät dig ta med konsolen hem? Eller var det när du tog en vadering-bild med någon som cosplayar Darth Vader? Kanske var det när Gabe Newell hoppade upp på stora scen och utannonserade Half-Life 3?

Alltså, kom på ett minne som du vill ha från årets mässa, skriv det i kommentarerna eller i ett mejl, och glöm inte att skriva med ditt namn, en giltig mejladress samt vilken av dagarna, torsdag-söndag, du vill ha biljetterna till.