Flytta på er grabbar, nu är korvfesten över!

welcome-home

Som ni kanske har märkt så har det varit väldigt tyst från mitt håll ett tag. Har ni saknat mig? Oroa er inte, jag har vare sig slutat tycka eller skriva, jag har bara varit upptagen på annat håll en stund. De senaste två månaderna har jag jobbat på andra sidan staketet, det vill säga på marknadsföringssidan inom spelindustrin, och av flera skäl har det tvingat mig att skära ner på mitt Kraideri.

Delvis har jag helt enkelt inte haft tid över till vare sig spelandet eller skrivandet men det som i huvudsak hindrat mig från att producera material är att jag helt enkelt inte tyckte att det kändes helt ok att jobba med PR inom en industri som jag samtidigt skulle skriva opartiskt om.

Så jag fick lägga mitt skrivande på is ett tag men nu är jag tillbaka. Inte nog med att jag kom hem till Kraid igen, jag är också ett av nytillskotten på IGN Sverige. Det är en spännande tid jag har framför mig och jag ser verkligen fram emot att podda, blogga och recensera igen.

Så vad har ni gjort sen sist då?