CASTLEVANIA THE CONCERT


Info:
“Den kultförklarade och prisbelönta Castlevania-serien, vars musik alltid ansetts tillhöra TV-spelsvärldens främsta men som aldrig tidigare framförts live, kommer att hyllas på Stockholms Konserthus under ledning av David Westerlund med bland annat Stockholms Ungdoms Symfoniorkester, ett rockband, sångare och den stora orgeln.

Denna historiska konsert kommer även att gästas av seriens främste tonsättare Michiru Yamane (Symphony of the Night, etc.) som flyger hit från Japan. Förutom att hon kommer att vara med på konserten och hälsa på fans så kommer hon även att framföra några av sina egna verk på scen, vilket självklart blir en stor ära för oss alla!”

Var: Stockholms Konserthus
När: 19 Februari 2010 kl. 19:00 (På fredag!)
Länk: http://www.castlevaniaconcert.com/