Redaktionen

Henrik Häägg

Grundare utav Kraid.se och allmänt förvirrad som människa. Till vardags jobbar jag på Carlsberg Sverige som processoperatör och när jag inte jobbar eller tvingas ut på rövartåg med min sambo så är det 100% tvspel som gäller, eller iaf 94% :)

Niclas de Faire

Är den som tvingas städa upp de andras särskrivningar, felstavningar och grammatiska funktionsnedsättningar. I övrigt är jag den som nakendansar på Kraids personalfester och ansvarar för att rätt antal spindelapor bevakar kassaskåpet där vi förvarar våra recensionsexemplar.

Peter Ahonen

Jag fungerar som en schweizisk armékniv av nördskills. Jag kan fälla ut ett brädspel, en arkadsticka, en karaoke-mick, en serietidning eller en påse rollspelstärningar så väl som ett förfinat litteraturintresse och en softspot för sporten MMA. Men ordet i kniven är ändå kniv, eller i det här fallet spel, om ni förstår vad jag menar? En schweizisk spelnörd, går det att säga så? Äsch.

Niklas Sintorn

Skribent, pr-snubbe och City-ansvarig med en förkärlek för Samus Aran och Link. När jag inte spelar eller skriver om spel jobbar jag som journalist, spelar musik samt tränar och lär ut capoeira. Jag hänger mycket på twitter, följ mig gärna där: niklassintorn

Marcus Olsson

Jobbar som frilansande webbutvecklare i Borås och spelar spel samt bidrar med texter och kod här på Kraid. Apple-fantast. Kod, spel och flickvännen hör till intressena. Finns också på twitter; @olssonm.

Sanna Valapuro

Biblioteksanställd allroundnörd med en 3-årings tålamod och en 93-årings nerver. Jag har en förkärlek till postapokalyps och dystopier men jag är inte den som tackar nej till episka fantasyäventyr. Ibland byts handkontrollen i min näve ut mot en handfull tärningar och ibland skriver jag till och med pysselartiklar för LEVEL och ROBOT. Det är egentligen bara en sak som är konstant: mitt tvångsmässiga twittrande.

Joel Persson

Gamer som spelar allt från NES till monstret som är en PC. Är stolt över att jag lärt min sambo namnen på de 9 konsoler som står under tv:n. Före detta trummis i Rest in Pixels, som spelar tv-spels låtar i hårda, tuffa metal kostymer.

Skribenter