Retromässa på västkusten i April

Retro-kulturen har tagit ännu ett stort steg fram i Sverige! Den 24 april 2010 är det dags för ännu en retro-mässa att hålla ställning RETROSPELSMÄSSAN! Har själv konstigt nog aldrig deltagit i en retrospelsmässa(troligen för att de flesta hålls i sthlm), men denna gång är det jäklas i mig dags! Datumet är redan stämplat i min kalender, och jag hoppas att MÅNGA på västkusten tar del av sammankomsten, för tvspel är ju det absolut bästa som finns! :)

utdrag från hemsidan:

Lördagen den 24 april kommer du som är på plats på Retrospelsmässan i Göteborg att kunna uppleva TV-spelshistoria. Här kommer du att få chansen att spela retrokonsoler från 1970- till 2000-talet. Detta är första året som vi anordnar mässan, så vi hoppas på många nyfikna besökare. Ju fler som kommer desto större chans att det kan bli ett årligt återkommande event.

På mässan kommer du att kunna köpa spel, konsoler och annat spännande från våra utställare. Vill du själv kanske hyra ett bord och sälja spelrelaterade saker?

För mer information ta dig hit —> http://retrospelsmassan.se