Steampunk Gameboy

Här har vi nått man inte ser varje dag. En extremt moddad Gameboy, och det är inte bara skalet som är omgjort. Thretris som moddaren heter, har även lagt till Pro Sound Modification som han snyggt kallar det, alltså en Output som gör att Gameboy-musiker kan koppla in den i vilken ljudutrustning som helst för inspelning av musik. Han har också lagt till en Backlit, som gör att skärmen lyser upp i mörker och så är enheten rengjort inifrån och utvändigt, även ifall den ser lite smutsig ut :)

Om ni inte visste är just Gameboy ett väldigt populärt musik-instrument där man nyttjar dess musikchip som ger ifrån sig härliga toner. Finns t.o.m liveband, där tex fem stycken nissar står med varsitt Gameboy och rockar loss haha.

För er som gillar konstverket så är den till salu på Ebay, och vem som helst i världen kan lägga vantarna påt! Budet är just nu 81 dollar, och skulle tänka mig att det kan bli rätt mycket mer. Den 29 Mars 18:00 går auktionen ut, och jag kommer nog inte lägga nått bud. :)

Vill du kanske lägga ett bud? ——> Auktion

[nggallery id=7]