Spelar Zelda för välgörenhet

Att streama sitt tv-spelande känns lite som en fluga just nu. På sidor som justin.tv och ustream.com kan man med lätthet dela med sig utav sitt privatliv för hela världen, och självklart följa andra. Har själv faktist streamat delar utav vårat förra LAN, vilket blev ganska misslyckat då linan inte riktigt kunde bära allt samtidigt.

Nu till poängen, här har vi ett par snubbar från Amerikat som skall spela igenom alla Zelda-spel för välgörenhet! Desto mer pengar som doneras, desto längre kommer dom att spela. Just nu är dom faktist uppe i hela 306 dollar och förhoppningsvis får dom in mer längre fram.

Vill ni följa deras Zeldathlon-resa kan ni göra det här –> http://zeldathon.blogspot.com/. Själv är jag inte tillräckligt uttråkad än för att ta mig en titt :) Registrering krävs för att kunna kommentera, men det tar en ynka minut!