The Expendables i 8 bitar

Den 13 augusti har det som med allra största säkerhet kommer att bli världshistoriens absolut bästa film premiär i USA. Jag talar självfallet om The Expendables! Med Sylvester Stallone i både bakom och framför kameran som regissör, manusförfattare och huvudrollsinnehavare kan denna homage till 80-talets over-the-top-actionrullar inte bli något annat än ett mästerverk. Med sig har Sly dessutom superskådisar som Jet Li, Dolph Lundgren, Jason Statham och Mickey Rourke. Även Arnold Schwarzenegger och Bruce Willis kommer att medverka.

På filmens officiella Facebook-sida kan man spela ett 8-bitars The Expendables spel. I Spelet, som i nästan alla avseenden är i princip identiskt med Contra/Probotector spelar man Lis, Stahams, eller Stallones karaktärer genom tre olika banor. Riktigt underhållande tidsfördriv måste jag säga!

The Expendables Facebook-sida hittar du här!

Filmen står makalöst nog för tillfället utan distributör i Sverige, så om inget drastiskt händer den närmsta månaden blir det till att åka över sundet och se den i Danmark.