KRAID.SE @ GameX #2 Dag 1

Precis hemkommen från en GRYM dag på Gamex med sex utav mina bästa vänner!(en sjunde kommer att följa med imorgon, lördag). Mässan är verkligen hur bra som helst, vi har haft kul vartenda sekund och kamerorna har gått varma kan ni tro! Tanken var väl att vi skulle blogga under helgen men har insett att vi tyvärr inte har den tid som krävs för att skramla ihop dom blogg-posten som vi önskar. Allt vi samlat på oss kommer därför att poleras upp och postas under nästa vecka, samt våra åsikter om diverse spel!

För att ni inte ska gå härifrån helt tomhänta, så lägger jag upp en liten video på (från höger) Henke, Niklas, Ryan och Nicklas när dom spelar Just Dance 2 till Wii! Dom va t o m så bra att dom fick en varsin Cola utav bås-killarna, och smickrades med att detta var de bästa dom sett under dagen! (Kanske inte bästa poäng, men snyggaste framträde!) Se och njut :)

Skulle också vilja tacka @MissDeliana (skribent på www.layers.com) för den fina välkomstkramen man fick så fort man äntrade mässan :) Synd att vi inte kunde prata vidare! Träffade också @docstero, vilket är en bloggare/artist jag ser upp till sjukt mkt(sugoi.se)! Samma gäller där, va tvungen att dra vidare för att filma grabbarnas dans som jag pubbade här, förhoppningsvis träffas vi imorgon igen!