VINNARE AV WOW-TÄVLINGEN!

Två exemplar av WoW: Cataclysm lottades ut, till dem som bäst kunde motivera varför deras liv är så tragiska att de måste fly dem med hjälp av WoW.

Vinnarna är *trumvirvel*:

Ludde Dahl-Lopez

Jag tycker borde vinna ett Cataclysm för att slippa alla gorgoner i denna värld och speciellt detta troll [Där hade han bifogat en mycket osmickrande bild på en tjej, som får antas vara hans ex och det var alltså henne han syftade på med 'troll'. Eftersom vi på Kraid är snälla människor tänker vi inte hänga ut hans gamla flickvän och därför bifogar jag en annan, snarlik bild istället, förf. anm.].


Så ge mig ett Cataclysm så jag kan logga in som en gnome warrior och döda alla trollkvinnor för det hade kännts så mycktet bättre.

MVH

Ludde Dahl-Lopez

Nästa “vinnare” i tävlingen är:

Johan Eriksson

Jag har blivit beroende av Evony. Ett tag gick det så långt att jag ljög för att få sjukintyg från jobbet i en månad för att kunna köra non stop. Om en sån som jag inte vinner är det fan riktigt synd om männskligheten.

Ludde och Johan kan förvänta sig varsitt exemplar av WoW på posten inom en mycket, mycket snar framtid. Jag vet inte om man ska se det som en vinst eller ej att segra i denna tävling!

Grattis, grabbar!