150% Nostalgiladdning, CYBERNET

Ååh, minnen minnen minnen! Vad hade vi varit idag utan våra gamla kära minnen? Minns så väl när far min utökade vårat kanalpaket där hemma från SVT1, SVT 2 och TV4 till nära oändligt med kanaler! (det kändes så på den tiden, kanske var 10 kanaler eller nått) Jag var då runt 11 bast och spelade tvspel nästan dygnet runt och älskade såklart tecknat. I detta kanalpaket ingick två speciella kanaler som skulle förändra mitt liv för evigt. Cartoon Network och TCC! Cartoon Network är som namnet antyder bara tecknat och TCC var för de lite äldre barnen! Naturligt blev det CN som gloddes mest på, men ibland blickade man över till TCC för att se vad som försiggick.

Och en dag när jag zappade över till TCC uppenbarade sig ett program jag skulle älska mest av allt, “CYBERNET“. Alla coolaste och bästa tvspels-nyheterna direkt in i mitt vardagsrum OCH RÖRLIGA BILDER!! Jag minns att jag spelade in alla avsnitt som sändes, men vart VHS-banden tagit vägen har jag ingen aning om. Det är lite synd att man var så slarvig då det inte finns så många bra avsnitt upplagda på youtube. Skulle banden mot all förmodan dyka upp så lovar jag att lägga upp dom på tuben så fort jag kan :)

Kollade du CYBERNET när det begav sig??

tyvärr kan man inte bädda in avsnitten i inläggen, därför får du kliva över till youtube för att avnjuta dom

Cybernet TCC 1995 Vid 6 Part1
Cybernet TCC 1995 Vid 6 Part2