Välkommen till Kraid 3.0!

kraid

Efter otaliga timmar av kodning, svett och tårar har äntligen Kraid 3.0 blivit en färdig produkt - med ett helt nytt utseende och framförallt en näve full med nya funktioner, stora som små.

En av de större nyheterna vi har att bjuda på är att vi har utökat våran grundredaktion från sex hjärnhalvor till åtta! Vi välkomnar Joel Tehfnord Persson in i gänget och vi hoppas att du kommer trivas som en korv i ett korvbröd hos oss! :)

En av de funktioner jag personligen gillar mest är det helautomatiska (blir helt våt av det ordet) recensionssystemet där alla våra recensioner radas upp snyggt och lättillgängligt under just recensioner i menyn. För vår del så betyder detta system hur mycket som helst då vi nu helt och hållet slipper att klippa och klistra kod till varje recension vi skapar. Kanske teh old för spelsiter och andra etablerade spelsidor, men för lilla oss så betyder detta hur mycket som helst.

En annan nämnvärd funktion är snabblänkarna. Finner vi något smått och koncist vi gillar så kommer det upp i form av en enkel länk, (se nedan) och känner någon att länken är värd att diskuteras är det bara att kommentera på.

En av de större nyheterna vi har att bjuda på är att vi har utökat våran grundredaktion från sex hjärnhalvor till åtta! Vi välkomnar Joel Tehfnord Persson in i gänget och vi hoppas att du kommer trivas som en korv i ett korvbröd hos oss! :) Joel träffade jag och Niklas på Malmös första Gameröl någonsin några månader tillbaka, det var en kväll full av ståt och nördsnack, en oförglömlig kväll helt enkelt.

Icke att förglömma, mannen som skapat Kraid 3.0 från grunden! Marcus Olsson, en utav de ihärdigaste personerna jag lärt känna :) Att ta sig an uppgiften att koda ett tema från scratch till en av de snurrigaste personerna vid liv är ingen lätt uppgift. Men han rodde det i hamn, med råge! Hela Kraid-redaktionen tackar och bugar för att du givit oss detta verktyg of AWSUMNESS!

En sak att tänka på att sidan ser nu lite rörig ut med tanke på alla äldre inlägg som inte är anpassade till de nya storlekarna.

Känner att det är dags att runda av inlägget med lite ostigt pepptalk:

KRAID.SE IS BACK!