A challenger appears!

Ryu-and-Ken-street-fighter-25114149-1440-900

Nytt år, nya tag. Under 2012 har vi som mål här på Kraid att fortsätta leverera speltexter av hög kvalitet, men framför allt bli mycket mycket bättre. Att bli mycket bättre kommer bli lätt som en plätt, vi har nämligen lyckats snärja ingen mindre än Peter Ahonen som från och med nu kommer att husera här. Jag och Peter var kollegor på Gameplayer när det begav sig, och det han inte vet om MMO, MMA och Street Fighter är inte värt att veta. Han är dessutom en all around great guy och en jävel på att dricka öl när det vankas spelmässor. Vi är otroligt glada över att ha Peter ombord! Men mina utdragna ord läser ni allt för ofta här, så jag låter Peter presentera sig själv.

Peter Ahonen

2011 var jag, Peter Ahonen, MMO-expert, skribent och redaktör på Gameplayer.se innan den redaktionen gick vidare till andra jaktmarker under sommaren. Samma år blev jag insyltad i fightingspel som e-sport, och det är chockerande hur kass jag fortfarande är på Street Fighter allt engagemang till trots. Andra laster jag lagt till mig under det gångna året är Star Wars: The Old Republic samt att en nyfunnen kärlek till årets bästa spel i min mening, Minecraft.

I övrigt fungerar jag som en schweizisk armékniv av nördskills. Jag kan fälla ut ett brädspel, en arkadsticka, en karaoke-mick, en serietidning eller en påse rollspelstärningar så väl som ett förfinat litteraturintresse och en softspot för sporten MMA. Men ordet i kniven är ändå kniv, eller i det här fallet spel, om ni förstår vad jag menar? En schweizisk spelnörd, går det att säga så? Äsch.

Under 2012 ser jag fram emot att kramas med mina nya kompisar på Kraid.se och våra läsare. Jag tänker också samla på mig matkonserver och annat nödvändigt inför släppet av Mass Effect 3, då jag kommer försvinna från jordens yta i två-tre veckor.

Så, se nu till att ge Peter ett varmt välkomnande!