Re-Play – äntligen på Kraid

replayheader

Så var det äntligen dags! Såhär en dag innan Gamex-mässan är det Kraid-premiär för Re-Play. Först ut är en halloweenspecial dagen till ära. Daniel “Trazh” Westerlund heter mannen som ligger bakom dessa härliga retro-flashbacks och han beskriver sig själv så här:

“Jag är en 23-årig glasögonprydd kille från Jönköping och har bloggat om spel i över 2 år . Har ett retrospelsintresse som började för ett par år sedan då jag kollade på James Rolfe’s videoserie om Angry Video Game Nerd. Då började samlandet, men framförallt spelandet. Tar ikapp spel jag missade som barn och även minns tillbaka. Det är något med retrospel som får mig att smälta med dess pixlar, ljud och charm. Det var helt enkelt bättre förr. Oftast.”

Vi är väldigt glada att Trazh låter oss dela med oss av hans videor. För mer retro-romantik vill vi verkligen rekommendera hans blogg Trazhed Pixels där du kan läsa det mesta om en svunnen tid. Där finns även föregående avsnitt av Re-Play.