Kraid kollar in – The Cave

Thecaveheader

I helgen satte jag mig ner med Tya för att spela lite av Double Fines senaste spel, The Cave. Jag har varit riktigt sugen på det här riktigt länge eftersom jag är en riktig sucker för Ron Gilbert och Tim Schafers verk. Av någon anledning verkar dock ljudspåret och videospåret inte spelats in i samma hastighet, så ni får dras med lite osynk i början. Men det rättar till sig ju längre in vi kommer. Jag ber om ursäkt för det och lovart att försöka lista ut varför det blivit så till nästa gång.

I övrigt får ni gärna ha överseende med hur jävla dåliga och dumma vi verkar när vi spelar. Ingen av oss hade ens provat spelet tidigare, och visst kunde vi nog kanske åtminstone kollat upp hur kontrollen funkar innan vi började spela in. Men nu får ni något att skratta åt i alla fall.