E3 är äntligen intressant igen

E3header

I kväll börjar den äntligen, E3-mässan! Världens största spelmässa där vad vi kommer att spela den närmsta tiden presenteras för oss. I år är den intressant på riktigt för första gången på länge. I alldeles för många år har vi presenterats med uppföljare och tråkiga iterationer på befintliga spelserier eftersom ingen verkar vilja satsa på något nytt innan den nya generationen är på g. Det är den nu, och årets mässa kommer till största delen handla om vad och hur vi spelar när nästa generations konsoler rullas ut. Men att jag sitter och spekulerar så här bara timmar innan den första presskonferensen drar igång är helt meningslöst, utan det tar vi efteråt.

E3-konferenserna du inte får missa:

Måndag 10/6 klockan 18.30 – Microsoft
Streamas direkt på Xbox egna hemsida.

Måndag 10/6 klockan 22.00 – EA
Streamas direkt på EA:s hemsida.

Tisdag 11/6 klockan 00.00 – Ubisoft
Streamas direkt på Ubisofts Youtube-sida.

Tisdag 11/6 klockan 03.00 – Sony
Streamas direkt på Playstations hemsida.

Tisdag 11/6 klockan 16.00 – Nintendo
Nintendo kör ingen stor traditionell presskonferens, utan kör på sina beprövade Nintendo Direct. Du ser den på Nintendos hemsida.

Skulle någon sida ligga nere kan du även se alla konferenserna, förutom möjligtvis Nintendos, på såväl Gametrailers som IGN och Gamespot. Det finns alltså ingen anledning att missa en sekund av alla grymma spel, konstiga presentationer, skitsnack och den allmänna galenskap som är E3.

Du hittar även nedräkning till, och länkar till, alla presskonferenser här.

Varför inte värma upp med förra årets absolut konstigaste och pinsammaste ögonblick medan ni inväntar kvällen?