GTA-dagboken – Michael – Del 2

Michaelheader

Det här är del två av del två av “GTA-dagboken” där vi följer Michael. Första delen hittar du här, och första delen av Franklins dagbok finns här. Kan innehålla milda GTA 5-spoilers.

Jag hade inte träffat Trevor sedan den där dagen allt gick åt helvete och jag blev liggande blödandes i snön. Det värsta är att jag saknar honom. Han är en amfetamin-skjutande, horknullande, bästa polare-skjutande rövhål, men ändå. Mitt liv hade gått åt helvete om jag någonsin träffade honom igen.

Och vad händer? I går när jag kom hem etfter några stadiga på krogen satt den jäveln där i min soffa. Hur han kom in eller hur han ens hittat mig efter alla dessa år är ett mysterium. Jag kunde ju inte gärna kasta ut honom, eller hur? För att göra en lång historia kort blev det en kväll fylld av skrikande, brottning, försoning och en hel del whiskey.

Allt är inte förlåtet, men Trevor kom på en jäkligt bra idé, att jävlas med den där ärketönten Friedlander. Vi tog oss till hans villa nere vid stranden tidigt i gryningen. Vetefan vem som körde egentligen, men det var ett mirakel att vi ens kom dit.

Det visade sig att svinet hade skaffat sig en ny bil. Med tanke på hur mycket pengar jag lagt på att låta honom skrynkla ihop min hjärna genom åren tänkte jag att den är lika mycket min som hans. Innan jag visste ordet av hade Trevor slagit in rutan och kört oss upp förbi observatoriet till en klippa uppe på El Burro Heights.

Kunde ju ge mig fan på att Trevor skulle haft något kul med sig. Jag har inte skjutit något sedan vi sågs sist, men jag var inte sen på att återuppliva min gamla hobby och uppgradera Friedlanders nya bil med några nya lufthål.

Sorry “doktorn”, men det verkar som att du får ta bussen tillsammans med pöbeln hädanefter.

/Michael