Fast i träsket igen

Blizzard släppte nyligen en patch för till Diablo II och Diablo II: Lord of Destruction, ungefär tio år efter att spelet först släpptes. Det är förbannat tacksamt för oss Mac-ägare, eftersom det fram till nu var det omöjligt att få igång spelet i Mac OS 10.5.3 eller senare utan att emulera Windows-versionen eller andra jobbiga tricks (bl a inofficiella drivrutiner till grafikkortet som ställde till en förbannad massa problem). Av någon sinnessjuk anledning tog Apple bort stödet för 256-färgsläge i o m Mac OS 10.5.3, vilket gjorde att rätt många äldre spel vägrade fungera. Bra val, Apple. Som om det inte var snålt med spel till Mac redan innan.

Två år efter detta illvilliga, onda och hädiska handlande av Apple, har Blizzard släppt en patch som åtgärdar problemet. Jag vill både föda deras barn och vrida nacken av de jävlarna! Det är ju visserligen äckligt trevligt att kunna spela detta underbara spel igen, men, MEN, jag har verkligen inte tid för att bli en Diablo-junkie, som måste ha sin sataniska hack ‘n’ slash-sil oftare än Robinson-Robban gör sig till åtlöje.

Suck… Förbannade jävla hor-Blizzard, som envisas med att göra så jävla beroendeframkallande spel! Aja, nu är det bara att sumpa utbildningen, avstå från allt socialt liv och leva genom barbaren Mr SlurpyOpen BattleNet (min Cd-key vill inte godkännas för Closed BattleNet).

Hej då, kära liv!