blutt besöker Retro-utställningen i GBG

Precis hemkommen från en ypperlig torsdag i Göteborg. Visste inte att så mycket kunde hända inom loppet utav dryga två och en halv timma. Utställningen i sig va väl inte utav den större sorten, men det var nog inte heller meningen. Det räckte för mig som i ärlighetens namn inte deltagit i nått liknande förr som är såpass inriktat på just Tv-spel. (Skulle ju till retrospelsmässan tidigare i år, men fick förhinder) All tvspels-relaterade events brukar ju oftast hålla sig i stockholm annars, vilket har varit lite väl långt att åka för min del.

Nåja, Retrospelsmässan har fått sig en stamkund iaf, jag tänker aldrig missa en tillställning som dom har hand om. Arrangörerna vart verkligen genomtrevliga och väldigt hjälpsamma för dom som behövde hjälp! Jag vart ju självklart inte en utav dom :)

Träffade också lite folk man kände till! Storsamlaren MXS va på plats. Har följt hans samlar-blogg ett bra tag och blev lite tagen när en utav arrangörerna sa att han va på plats! Självklart växlade vi lite ord med varandra och tog även en liten bild med honom som ni kan se nedan :)

Vill ni följa hans blogg finner ni han på www.mxs.se(tyvärr ligger den nere just nu, men kommer upp i höst igen) plus att han har en youtube-kanal där han lägger upp sin samling allteftersom!

När det var dags att bege sig tillbaka till stationen så “träffade” jag en annan ganska så känd profil inom Game:ing-Sverige! När jag skulle gå över övergångsstället precis utanför Centralstationen så dyker helt plötsligt Xboxflickan upp med sin pojkvän(antar jag) rakt framför näsan på mig. Jag hann inte riktigt reagera föränn hon hade gått förbi och hunnit över vägen där det slog mig att jag ville ju hälsa, men då vade försent! Vi va på varsin sida av vägen och det hade sett jäligt tokigt ut ifall jag skulle riskera livet med att springa över vägen bara för att säga hej :) Kändes lite ruttet faktist, men det kommer säkerligen mer tillfällen!

Väl tillbaka för att leta efter tågsatan, så va den 40 min försenad. Men det gjorde inget, är man i trevligt sällskap kan egentligen vadsomhelst hända, man har alltid lika roligt! Summan av kardimumman, en perfekt torsdag! Kanske den bästa Torsdagen på längelängelänge!

Tack Retrospelsmässan för att ni gör sånthär, fan va jag uppskattade utställningen! Vi ses nästa år! =)

[nggallery id=34]

Spelade också in lite videomaterial :)


[raw]
[/raw]