Nintendo visar upp 3DS:s lanseringsspel

Att vara först är något av Nintendos specialare, alla gånger har det inte gått hem, men nu de senaste åren har de bara gjort rätt med sina rörelsekänsliga kontroller samt pekskärm. Deras nya alster är 3D utan glasögon, och detta kommer garanterat bli en lika stor succé, om inte större. 3DS kommer troligtvis att släppas under första kvartalet 2011!

Att uppleva 3D utan glasögon är något som man inte riktigt kan tro på föränn man ser det med egna ögon, vilket kommer leda till att detta kommer bli precis som när Wii släpptes, de kommer vara helt slutsålda i minst 6 månader efter release. Så för att säkra ett exemplar borde man vara ute i god tid med att förbeställa.

Här nedan har Nintendo släppt två videos på vilka spel som kommer vara tillgängliga under lanseringen samt lite systemdemonstration.