Tävling: Vinn Halo Reach Limited Edition

Redo att åter igen hoppa in i Halo-universumet och bräcka några Covenants? Detta är Bungies sista äventyr innan dom kastar över bollen till 343 Industries, så självklart ska man inte vara sen med att skaffa sig ett exemplar! Spelet släpps den 14 September och vi här på Kraid.se ska göra allt vi kan så att spelet hamnar i vinnarens brevlåda på releasedagen! Tävlingen avslutas Söndagen den 12 September klockan 18:00, efter den tiden går det alltså inte att delta längre, samma dag kommer vi också att utse en vinnare!

Reglerna är ganska simpla, klicka vidare via Läs mer och svara på frågorna, glöm ej att skriva ner både namn och mailadress så att vi lätt kan komma i kontakt med vinnaren på söndag.

I lådan får man med:

Spelskiva Halo Reach.
Exklusiv Elite armor för multiplayer.
Exklusiv Spartan II armor för multiplayer.
Artefaktväska innehållande Dr Halseys dagbok samt andra hemligstämplade dokument.
Allt förpackat i en snygg svart ONI låda!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD