Vinnarna utav Duck-hunt-strump-tävlingen är

…. wait for it…… inte mindre än….. Spänningen är helt oliiiiidlig… Mattias Andersson, EKKen och Henke (spelgubben)!!

Vinnande motiveringarna:

Henke (spelgubben)
Jag behöver dom mest så att Ludde inte ska få dom (Klart han inte behöver ett par strumpor när han redan äger världens ballaste keps)

EKKen
För att jag skulle behöva ett pris till en tävling hos GamingGrannar ;D Haha..Skoja bara!

Seriöst: För att jag äger fruktansvärt mycket strumpor med roliga motiv på! Men inte en enda strumpa har ett TV-spel motiv på sig :( (Klart du måste komplettera din strump-samling!)

Mattias Andersson
För det första bor jag i Gävle, och här det gävligt kallt om vintrarna och då vill man ju ha varma snygga strumpor på fötterna! Annars fryser man ju.

Men för det andra och främst, så börjar mitt bra-strumpor-lager att sina och det har sin förklaring. Eftersom jag är sjukligt fäst vid mina converseskor så har jag ett bra tag valt att behålla dom och använda alldeles för ofta trots en och annan skavank (STORA JÄVLA HÅL BAKOM HÄLARNA). Hålen släpper in grus och annat sattyg som sliter på strumporna rejält.

Spana in hålen bara!
http://anderssonx.se/convershit.jpg

Vinner jag nya strumpor så ska jag använda dem med andakt, endast till hela prydliga skor och bara ihop med mina finaste underkläder! (Oj, vilken historia! Och vilka hål! Hade vi haft ett par skor över hade vi skickat dom också! haha.)

GRATTIS, ni kommer nästa vecka få ett litet paket innehållande Duckhunt strumpor på posten! :)

Skulle också vilja tacka alla andra för era bidrag, ni hade inte tur denna gång men förhoppningsvis kommer ni ha mer tur nästa tävling vi kommer hålla här på kraid.se :)