Att 3DS, eller inte 3DS. Det är frågan

Ja, kluven är exakt vad man är och samtidigt väldigt taggad inför vad den lilla klumpen har att erbjuda. Jag beställde en direkt efter utannonseringen i Juni, och borde vara helt garanterad ett exemplar den 25 Mars. Men nu har det kommit fram lite saker som otroligt nog har fått mig att tveka ett inköp.

Det största problemet hos folk verkar vara att den är region-låst men det är inget som stör mig nämnvärt, då jag väldigt sällan importerar spel. Det jag tycker är lite lamslående är de spel som troligtvis kommer finnas tillgängliga från dag ett. Jag hade ju hoppats på att något spel som intresserade mig hade släppts samma dag, men icke. Framförallt hade man ju hoppats på Kid Icarus, sen har vi ju också PilotWings Resort, Star Fox 64 3D, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D och Paper Mario, men enligt vad man än sålänge fått reda på kommer man ju inte få spela något av dessa förrän tidigast i sommar.

Det man vet säkert är vad som kommer släppas i Japan den 26 Feb:

Combat of Giants Dinosaur 3D – Ubisoft
Nintendogs + Cats – Nintendo
Professor Layton and the Miracle Mask- Level 5
Ridge Racer 3D – Namco
Puzzle Bobble 3D – Square Enix
Samurai Warriors Chronicle – Koei Tecmo
Street Fighter IV 3D Edition – Capcom
Winning Eleven 3DSoccer – Konami

Och den listan ser ju inte jätterolig ut. Vad som kommer släppas i Europa/USA tror jag inte någon vet än, för när man kollar runt på alla bloggar så skriver alla olika. Dock tror jag att våran release-lista kommer likna den Japanska ganska mycket. Men, det kan ju hända ganska mycket på en månad, den som lever får se :)

Jag kommer nog låta min beställning ligga kvar till man vet säkert vad som kommer släppas. Kommer inte något utav ovan nämnda spel vara med så kommer jag definitivt avbeställa och förhoppningsvis skaffa en framåt sommaren!

Hur kommer ni göra? Funderat på att skaffa en men ångrat dig med tanke på samma skäl? Eller för någon annan anledning?