Kraid.se – årets spelblogg (?)

Det är med stolthet vi på Kraid tillkännager att vi har blivit nominerade till årets spelblogg på Level7.nu!

Det är en stor ära för en blogg som är lite drygt ett år gammal och som haft sin nuvarande form i mindre än ett halvår. Vi är medvetna om att vi är underdogs i denna omröstning och vi väntar oss inte vinna, men det hindrar dig inte det minsta från att tvinga dig själv och alla du känner att rösta på oss här!

För nästan exakt ett år sedan, när jag först kom i kontakt med Henrik och började skriva för Kraid, skojade han och lite löst om att bli nominerade 2011. Inte trodde vi att vi faktiskt skulle bli det! Otroligt kul!

Tack kära läsare för att ni läser det vi krafsar ihop mellan spelsessionerna och tack Level7 för nomineringen. För vår lilla spelblogg är det verkligen en hedersbetygelse.