Kraid.se fyller idag 1 år – Tävling

Kan knappt tro det är sant, efter åtskilliga bloggar man skapat under sin tid här på cyberspace så har jag nu verkligen lyckats hålla en blogg vid liv! I ETT HELT ÅR! Att säga “jag” är visserligen fel, hade det inte varit för Niclas & Niklas hade nog inte bloggen varit det den är idag! Stort tack till dom!

EXAKT för ett år sedan(publicerat samma minut^^), skrev jag mitt första inlägg! Den var kanske inte så innehållsrik, men det var en start på något jag idag är sjukt stolt över! Änsålänge har vi inte tröttnat det minsta på bloggandet och även ifall vi ibland har perioder då inläggen inte skrivs lika frekvent så har vi alltid något på gång, och kommer att ha en lång tid framöver!

Nu siktar vi in oss på 2011, ett GRYMT spelår med spelsläpp som Gears of War 3, 3DS, Dead Space 2 och The Last Guardian för att nämna några och allt skall recenseras, och detta är verkligen en punkt vi ska försöka bättra oss på att få ut våra åsikter så tidigt som möjligt.

Skulle också vilja tacka alla våra härliga läsare som dagligen besöker Kraid.se, nya som gamla. Utan er hade bloggandet varit jävligt tråkigt om jag ska vara ärlig :)


TÄVLING

För att fira vår första och största Achievement -”One year of blogging” så tänkte vi lotta ut ett exemplar utav Super Mario All-Stars – 25th Anniversary Edition till Nintendo Wii!

Reglerna är enkla, gå in på våran Facebook-sida (är du inget fan, får du gärna bli det!) och tryck på  “GILLA”-knappen till detta inlägget så är ni automatiskt med i utlottningen! Vinnaren presenteras Onsdagen den 15 December, om ungefär en vecka! Lycka till! :)

OBS!! TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!