TÄVLING: King Arthur och Mount & Blade

Spelvärlden utvecklas hela tiden. Saker går framåt och mycket blir bara smidigare. Att kunna befinna sig varsomhelst i världen och ändå kunna få tillgång till de senaste titlarna genom nedladdning, är ett gott exempel. Det finns dock en sak som aldrig blir bättre. En sak som är lika överdjävlig oavsett hur långt utvecklingen går. Min ärkenemesis:

ETIKETTER!

Redan när jag fick mina första spel till Atari ST hade de fula märken efter etiketter. Då bestod märkena av ett bortrivet översta lager på förpackningen, men allt efter som tiden gick bytte butikerna till etiketter med mindre förintelsekapacitet, så mina älskade spelboxar blev inte längre flådda levande när man försökte ta bort de fula prislapparna och plomberingarna. Klistret satt dock kvar och syntes i ljuset; det riktigt glimrade av illvilja från bokhyllan, där jag satt på golvet i mitt pojkrum och körde Majora’s Mask. Nu när jag jag nästan är ett kvarts sekel gammal, har tillverkarna kommit på nya sätt att göra mitt liv till ett helvete – denna gång genom att ta fasta på klistrets destruktiva egenskaper:

Eftersom jag är snällare än Jesus, Tomten och Astrid Lindgren tillsammans, lottar jag ut två spel vardera till tre lyckliga vinnare (nedladdningsbara – inga jävla etiketter här inte!). Spelen är Mount & Blade: Warband och King Arthur: the Roleplaying Wargame och du vinner dem genom att gissa vilket spel det är jag fotat ovan och en motivering till varför just du ska vinna spelet (som utslagsfråga) till kraidse@gmail.com!