Kraid <3 City = Sant

Kraid

Tut i luren! Kraid inleder från och med torsdag nästa vecka ett samarbete med City Skåne-tidningarna! En gång i veckan får vi en halvsida att fylla med recensioner, nyheter och annat spelrelaterat godis. Vi på Kraid ser det här som en stor ära och ska göra vårt bästa för att leverera så bra texter om spel som möjligt. För att lyckas med det har vi även två nya skribenter med oss.

Jag satt vid en dator från någon gång på 90-talet på en strand i Brasilien och kollade internet när jag såg att jag hade fått ett DM på twitter. Det var en av cheferna på gratistidningen City som undrade om vi på Kraid ville ta över den halvsida spel som tidningen tidigare har haft varje torsdag. Självklart, tänkte jag, och tackade ja med en gång. Sedan kom jag på att jag kanske skulle kolla om resten av Kraid också var på, och som tur var blev de lika extatiska som jag.

Vi lovar att spelsidan i City kommer bli läsvärd, informativ och, framför allt rolig att läsa!

Tidningen City är en gratistidning som ni i Stockholm och Göteborg kanske känner igen som tidningen som inte gick så bra och som väldigt få läste. Här i Skåne är det precis tvärt om. Tidningen finns i fem städer, Malmö, Lund, Helsingborg, Landskrona och Kristianstad och når strax över 250 000 läsare varje dag.

Jag har tidigare skrivit recensioner i City för Gameplayers räkning, men av olika anledningar sade City upp samarbetet. Tur var väl det, eftersom det betydde att vi blev tillfrågade! Från Gameplayer har jag också lyckats få med mig två nya skribenter, Chris Jonasson och Linus Svensson. De kommer främst skriva våra City-texter, men också dyka upp på bloggen med jämna eller ojämna mellanrum. Så ett stort varmt välkommen till er, Chris och Linus!

Slutligen vill jag säga att alla vi här på Kraid är riktigt glada för den här chansen, och vi lovar att spelsidan i City kommer bli läsvärd, informativ och, framför allt rolig att läsa! Så håll utkik på stan efter City på torsdag nästa vecka om du bor i Skåne, eller på City Skånes hemsida om du bor någon annanstans.