Gamex 2011, det är nära nu!

gamex

Vintern närmar sig med stormsteg, och årstiden förknippas gärna med skitsaker som skrapa rutan på bilen, skotta snö och nare på läpparna! Ren misär helt enkelt. Dock finns det ju några få ljusglimtar som gör att man längtar dit. Den ena är ju självfallet Julafton och den andra är numera Gamex på Kistamässan i Stockholm!

Första upplagan av tvspelsmässan anordnades förra året 2010, och ifall ni inte visste så var större delen av KRAID på plats. Några som minns den episka dansen som utfördes till Wii-spelet Just Dance 2? Eller våran dagbok som vi la ut i två delar(Del 1, Del 2)? Niklas tog även en hel del kort från mässan!

Utifrån våra videos/plåtningar att döma så går det inte att undgå att vi hade en sjuhelvetes rolig helg, och 2011 kommer inte bli sämre! Mycket videobloggande kommer det bli, och iår kommer vi förmodligen närvara på mässan alla dagar(förra året var vi där i två). Dansande, spelande, minglande och förhoppningsvis en droppe gameröl står på schemat!

Kommer vi att träffas där?