Teh Collector – BioShock

Jag samlar inte bara på konsoler och spel, jag samlar även figurer och andra roliga saker som är relaterat till tv-spel. Saker från Collectors Edition, utgåvor eller bara merchandise. Kommer det något nytt spel som har en CE utgåva med någon figur eller något annat kul är jag den som glatt pungar ut lite (ibland mycket) extra pengar. Och jag blir alltid besviken om det inte kommer någon bra CE utgåva till ett spel jag verkligen tänker köpa. Jag tänker inte skryta om att min samling är störst på något sätt, men den börjar ta sig i alla fall.

Jag gillar också att fotografera och leka med bilder. Detta gör jag gärna med stor amatörentusiasm. Så helt enkelt tänkte jag kombinera dessa två intressen i en serie som jag kallar “Teh Collector“. Först ut är Big Daddy och Little Sister från Bioshock som vanligtvis står tillsammans framför min 360.

Jag vill också ta tillfället i akt att tillägna detta inlägg till Ina. Hon skrev väldigt mycket bra och roligt på sin blogg New Game+ och jag tycker verkligen om hur hon skrev. “Ett öppet brev till Fallout” är en av de bästa bloggtexter jag någonsin läst! Nu ska hon tyvärr avveckla bloggen och inte skriva mer i den. Jag respekterar hennes beslut även om det gör mig ledsen. Så skynda er dit och kolla runt innan den trillar av interwebben. Jag hoppas hon gästskriver lite runt om i bloggosfären

This one is for you Ina!

 

klicka på bilderna för full storlek