Sjukt beroendeframkallande myror

Det är inte var dag som en hittar gyllene skatter, inte ens på en mässa som GameX. Men igår när jag cirkulerade var det en man som vinkade in mig i ett bås och stack en iPad fylld av kryp i handen på mig. Jag är ju inte den som gillar kryp men det tog inte lång tid innan jag var fast. Bara en gång till, bara en gång till upprepades i mitt huvud. När jag väl slet mig och lyckades komma därifrån tog det inte lång tid innan jag kände att jag kunde smyga förbi och spela bara lite till.
Spelet heter Anthill som handlar om en girig myrstack är svenskutvecklat och det nysläppta “infinity mode” som visas upp. Det är sjukt roligt tower defenseliknande och jag är kär.

 

Jag skulle kunna skriva mer, men jag lämnar datorn till Niklas så får han lägga in film och bilder från montern medan jag går och spelar…