Gamex 2011 – Fredag i bilder

header

Gamex är i full gång och nu efter drygt 6-7 timmar på plats har man nu lyckats träffa de flesta fellow-bloggare och twittrare man umgåtts med digitalt de senaste åren. Alltså så har man inte hunnit spela så mycket än, men det kommer! För er som saknar lite material från gårdagen så kan vi skylla på Machine Head som spelade på Fryshuset igårkväll vilket gjorde att jag och Niklas råkade göra en liten usväng och prioriterade lite hårdrock framför Gamex. Men idag är vi på plats och vi ska försöka mata er med så mycket bra material som möjligt!

Just nu sitter jag, Chris och Linus i gott sällskap med EmmyZ i pressrummet och umgås samtidigt som vi bloggar! Tyvärr har vi inte så mycket material att lägga ut just nu, men några bilder har vi lyckats ta och mer är på gång!

För att ta del av bilderna, klicka HÄR!