Ny kickstart för Carmageddon

Då var det dags för ytterligare ett kickstart-projekt för oss som var med 1994 då det överbrutala Carmageddon bokstavligen rockade våra stugor. Detta är ett bilspel helt i min smak och har precis allt som Twisted Metal inte har. Med sinnessjuka powerups och gore likt inget annat så kunde man inte mer än gråtskratta när man spelade spelet för första gången.

Carmageddon: Reincarnation är alltså under produktion, och får dom ihop till minst 400 000 dollar så lägger dom in ytterligare material för oss fans att utnyttja. Och man är väl inte den som är den? 15 dollar för ett digitalt exemplar av spelet är det mer än värt, dock endast för oss PC-ägare. Visserligen, lyckas detta spel lika bra som vissa andra, så är chansen ganska stor att även Stainless Games portar spelet till fler plattformar.

Nå, är du också en kickstartare i detta projekt? Klart jag är!