Kraid kollar in – Crysis 3 Multiplayer Beta

crysis3

Den 29 Januari släppte EA, eller rättare sagt Crytek, ifrån sig en liten multiplayer-beta från deras senaste Crysis-spel. Eftersom det nästan bara spelas betor nuförtiden (GRATIS ÄR GOTT!), var man inte sen med att sätta spelet på nedladdning. Tyvärr hittade jag inte min inspelnings-utrustning någonstans(?), så jag fick helt enkelt spela in via min PC.

Utifrån den lilla stunden av gameplay att döma, så måste jag säga att dom lyckas riktigt bra med deras flerspelarläge. Det går undan och banorna är sådär lagom stora. Jag gillar inte alls när man måste springa långt åt helvete för att, när man äntligen nått sin destination, få en kula i plytet (Battlefield, jag  tittar på dig Ò.ó). Jag gillar även uppgraderingsmöjligheterna man kan göra “on the go” samt de två-fotade robotarna man kan sno åt sig. Dock så räcker inte detta för att bli något man kommer lägga någon större tid på i framtiden. Det känns alldeles för mycket som allt annat.

Kolla gärna in videon och döm själva, om ni inte orkar tanka hem det. Detta är också första gången jag provar spelet, råkade glömma att förklara detta innan jag satte igång. Jag reserverar mig även för alla grova jävla missar jag gjorde under spelets gång, glömde att klippa bort det absolut sämsta jag någonsin har åstadkommit i ett FPS-spel.

Varning för smått grovt språkval. ;D