Kraids podcast – 08 – Moral och val

Kraids podcast

Den här veckan är Joel tillbaka och flankeras av Peter och Niklas. Den sistnämnda avslöjar vilket som kanske är hans absoluta favoritspel, och det snackas även mer om Dragon’s Dogma, samt League of Legends, Star Trek (Tråk?) och Metro: Last Light.

Denna veckas ämne är moral och val, och vi går in på djupet på vad som får oss att välja goda eller onda val i spel. Peter och Niklas har till och med grävt ner sig i vetenskapliga artiklar i ämnet. Som nämns i programmet vill vi gärna höra om era tankar på moraliska val i spel. Dessutom fiskar vi fortfarande efter vår första Itunes-recension *wink wink*.

Vi har fått kommentarer av folk som har svårt att ladda ner avsnitten via RSS-läsare, men inte lyckats luska ut vad det beror på. Om du har problem, hör gärna av dig med en så detaljerad beskrivning som möjligt så ska vi kika vidare på det!

Kraids podcast – 08 – Moral och val

Som vanligt går det att prenumerera på oss genom att peta in den här feeden i din RSS-läsare eller via Itunes.