12 timmar Spelkassett

ps3

OJ vilken dag vi hade igår! Öl, läsk, pizza, livestream, svett, grogg och retrospel kan vara det hemliga receptet för en toppendag utan dess like. Vi startade Live-streamen runt 12-tiden och höll igång den 12 timmar och 4 minuter. Efteråt kände man sig ganska mör, men hungrig på mer! Vi hade som mest 16 tittare på samma gång, och vissa var med oss hela dagen. Av de tre spelen vi hade satt upp som mål(Batman, Punchout och Castlevania), så klarade vi endast ett. Det tog nämligen oss 6 timmar och 29 minuter att sänka den förbannade Jokern, och efter det så försökte vi oss på de resterande spelen utan lyckat resultat. Batman hade helt enkelt sugit ur så mycket energi, att vi endast orkade med kortare och lättare spel resten av kvällen.

Hursomhelst, så klarade vi av hela 4 spel, varav två vi redan hade på listan. Spelen var:

Batman Livestream - Episk avslutning. Kudos till Emil som höll ut så länge
Bubble Bobble
Lifeforce
Chip & Dale Livestream - Jocke och Pierre jagar tjock katt

Vi spelade även dessa spel:

Castlevania Livestream - Henrik var för trött
Punchout Livestream Henrik fick spö av Super Macho Man, igen
Tiny Toons Adventures Livestream - Skräpspel, varför satte vi ens på det?
Double Dragon 2
Ballon Fight Livestream - Lite flumspel av Jocke och Henke
Track N Field Livestream - Episk fight mellan Jocke och Henke
Spy VS Spy Livestream - På begäran av tittarna, jättekonstigt spel
Gunsmoke

Kvällen avslutades i vanlig ordning med WiiU, tyvärr kunde vi inte livestreama detta då den är inkopplad i ett helt annat rum. Summa summarum, så hade vi en fantastiskt rolig dag, med en fantastisk publik som chattade med oss och hjälpte oss genom spelen. SPELKASSETT kommer definitivt att komma tillbaka, med en ny livestream, och förhoppningsvis i ett litet större skala och proffsigare upplägg.

Uppskattar all feedback jag kan få, från både alla ni som var med oss under dagen, samt alla ni som kommer att se streamen nu i efterhand på vad man skulle kunna göra bättre till nästa gång. Och återigen, TACK alla inblandade, deltagare samt streampublik! Detta var en EPISK dag <3