En välbehövlig semester

Semesterheader

Jag har aldrig varit så stressad i hela mitt liv som under det senaste året. Jag har haft tre jobb, varav ett som redaktör på mer än krävande heltid. Efter jobbet har jag utökat mina timmar som capoeiratränare och kämpat hårt med bandet, som får fler och fler spelningar. Som om det inte vore nog har jag även skaffat en liten, krävande katt och lever i ett förhållande, samtidigt som spel ska spelas, recensioner ska skrivas och blogginlägg ska produceras.

Det är helt enkelt dags för en semester.

På söndag tar jag mitt pick och pack och sätter mig på ett plan till andra sidan jorden. Det blir min tredje resa till Brasilien, och jag kommer att varva strandhäng, vila och fest med capoeiraträningar och –tävlingar.

Här på bloggen kommer uppdateringsfrekvensen förmodligen vara något lägre i nästan en månad framöver. Internetåtkomsten är minst sagt begränsad på vita stränder, fuktiga djungler och charmiga kåkstäder. Dessutom är flera av oss andra också upptagna med resor, jobb och annat viktigt.

Ha en riktigt skön avslutning på sommaren och början på hösten, så hörs vi igen i mitten av september.

Men misströsta icke! Åtminstone någon gång i veckan dyker det upp något skoj här på Kraid.se, så håll ögonen öppna!

Ha en riktigt skön avslutning på sommaren och början på hösten, så hörs vi igen i mitten av september. Då lär jag vara brun som en pannkaka, blond som en lintott och ha fulladdade batterier.

Peace, love and styrketräning!