Spelsidan i City – vecka 33

Kraid

Dags att sluta deppa över att sommaren är över och börja glädjas åt allt som kommer tillbaka efter sina uppehåll. Tv-serier, podcasts och, såklart, vår spelsida i City! Nytt för den här hösten är att vi med jämna mellanrum kommer att köra lite större specialsidor på olika ämnen, så se fram emot fördjupningar i bland annat de nya konsolerna och årets Gamex-mässa. Några veckor framöver ägnar vi åt att sammanfatta spelsommaren och de få spel som faktiskt kommit under de varma månaderna. Henke har spelat lite Mario & Luigi: Dream Team Bros. och jag har mobilspelat på jobbpendlingen och kört igenom både Malmöutvecklade Rymdkapsel och en endless runner med Pac-Man i huvudrollen.

Vi vill även passa på att be om ursäkt för den lite sjaskiga kvalitén på skärmdumpen nedan, men det verkar som att City har haft lite strul med sin pdf-tidning i dagarna.

EDIT: Redigerar-Cecilia på City skickade en högre upplöst version av sidan som ska vara lättare att läsa på skärmen. Det tackar vi för!