Ny dokumentär om Street Fighter

iamsfhead

I dagarna släppte en grupp som kallar sig Area 5 en inom scenen efterlängtad dokumentär om spelserien de alla älskar: Street Fighter.

Eftersom vi på Kraid också älskar Street Fighter vill vi tipsa om den här straxt över en timme långa dokumentären om en spelserie som kommit att definiera en hel genre.

Vi får möta profiler inom spelföretag som exempelvis Seth Killian, Yoshinori Ono på Capcom samt Katsuhiro Harada som är mannen bakom den stora konkurrenten Tekken. Vi får även möta fans, samlare, musiker och så klart de professionella spelarna som exempelvis Justin Wong, Daigo Umehara och Alex Valle.

Dokumentären i sig fokuserar på varför en älskar Street Fighter och är väldigt lätt att titta på för gamers från alla håll och kanter. Det är varken insnöat eller avancerat, utan bara en film om en av Capcoms mest älskade spelserier, gjord av fans.

Gör er själva en tjänst och lägg ner tiden till att titta på detta, ni kommer inte bli besvikna.