Några glada nyheter från E3 2010

E3-mässan på andra sidan atlanten är i full gång, och nyheterna är många! Dock är det lite väl för mycket nytt för våran smak här på kraid.se :) Men lite retro-relaterande nyheter går det faktist att finna! Dock i form utav re-releaser och uppföljare av diverse populära retro-titlar! Har gjort en liten lista på vad vi har att vänta oss:

  • Goldeneye 007 till Wii bekräftat – Iår kommer vi få panga med Golden Gun åter igen i en upp-putsad verson utav 64:ans toppspel Goldeneye 007, men denna gång i Daniels Craig’s agent-byxor, fråga mig inte varför :( Källa
  • Star Fox 64 görs om till 3DS – Räven, grodan, Falken och Hunden kommer även dom få en liten upphotning till Nintendos nya 3DS! Källa
  • RYKTE: Det sägs att även Ocarina Of Time är påväg till 3DS – Hoppas jävlar i mig ryktet är sant! För detta är utan tvekan det bästa spel någonsin. Källa
  • Ett nytt Kirby-spel påväg – Och denna gång har han trasslit in sig rejält. För detta plattform-spel är uppbyggt av garn och det är inte varje dag man beskådar nått sånt! Låter galet, men ser jävligt mysigt och roligt ut! Källa
  • Kid Icarus har äntligen får sig en uppföljare – Till 3DS, detta är anledningen till varför jag direkt kommer att införskaffa mig en 3DS när den släpps. Källa
  • Donkey Kong Country Returns – Till Wii. Behöver egentligen inte skriva så mkt mer. Bästa spelen till SNES? Jag skrek när Nintendo visade detta på E3 :) Källa
  • Rayman har hittat tillbaka – Är detta retro tänker ni frågande?? Ett nytt värdelöst Rayman Raving Rabbids?? NEJ, Rayman har äntligen blivit ett 2D-äventyr igen! Och det verkar riktigt jävla bra! – Trailer

Detta är vad jag kan finna nu, och det mesta är ju inte så förvånande till Nintendo då deras historia sträcker sig lite längre bak än dom andra. Måste säga att Nintendo faktist hade sin bästa presskonferans på länge, då gav alla deras fans precis vad alla ville ha. Metroid, Zelda, Kirby, Kid Icarus och Donkey Kong Country är nästan mer än vad vi nånsin kunde ha drömt om!