Årets spel enligt svenska spelbloggare 2010

Har nu blivit klart att Kraid.se kommer vara en del utav ett riktigt schysst projekt uppstyrt av den eminente spelbloggaren Spelmalmer. Det kommer fungera som så att från den 1:a December till den 24:e December ska en hel hög handplockade spelbloggar varje dag utse årets spel i förvalda kategorier, som en julkalender i princip. Och i slutet på varje inlägg kommer vi att länka vidare till de andra bloggarna och deras åsikt i den specifika kategorin.

Vi på Kraid.se är sjukt taggade inför projektet, och har i skrivande stund redan börjat jobba på texter om våra absoluta favoritspel 2010! Förhoppningsvis ska detta inte sakta ner inläggstakten, men det kan nog förekomma att aktiviteten saktar ner en aning några dagar till fördel för projektet.

För mer info tryck HÄR!

Sen fyller ju Kraid.se ETT ÅR den 9 December! Missa absolut inte detta, kan tyvärr inte avslöja vad som kommer hända för då blir det ju ingen överasskning! :)