Årets Ljud/Musik

Har funderat länge på denna. Och har kommit fram till att sålänge valet är spelrelaterat och att det är skapat iår 2010, så är det ju självklart att man inte behöver utnämna just ett ljudspår från något storspel till årets Ljud/Musik. Utan mitt val hamnar på en mycket god vän, AlittleBIT(André Gonzales) som har med stor passion för retrospels-kulturen matat oss med grovt jävla bra Nintendo-Covers de senaste månaderna! Diggar hans motto extra mycket “New wave of BITish heavy metal!” haha.

Hans musikaliska grund härstammar från betong-sprängarna By Night, och det återspeglar sig ganska väl i låtar som Bubble Bobble och Shadowgate. Dock är inte allt krigsdykar-tungt utan det finns även något tunnare låtar för er som inte riktigt har funnit glädjen i att svälja bautastenar! :)

Besök hans Myspace här, eller lyssna igenom låtarna här nedan! Det är värt vartenda sekund, de vill jag lova!Det här inlägget är en del av den gemensamma satsningen “Årets spel enligt svenska spelbloggar”, där varje dag, fram till julafton, deltagande spelbloggar var för sig utser en vinnare i en förutbestämd kategori. Idag har följande bloggar utsett vinnaren i kategorin ‘Årets ljud och musik’: Aftonstjaerna, Ariez, BitGarden, Bloggonoid, EmmyZ, Familjenspel, Kraid, Lunandrez, Munins skärvor, n00b schoolbus, Onlajn, Pixelviking, Spel på allvar, Spel-Malmer, Spelgubben, Spelografi, Spelvärldspareringar och Xboxflickan & Nikke.