Mitt liv som nörd

Jaha, då sitter man här helt övergiven av mina vänner och sambo. Denna helg har alla flytt sin kos för diverse förnöjelser och tack vare att jag var fjärde vecka jobbar helg fick jag bli sittandes hemma alldeles ensam i väntan på bättre tider! Men inget ont i det, en ganska så bra attribut vi gamers innefattar är just det att vi ALLTID har något och göra. Sysselsättningen tar liksom aldrig slut.

Och jag som bloggar har ju också bloggen att sysselsätta mig med, så jag tog tag i kameran idag igen och fotade en som bild som förmedlar “Mitt liv som nörd” när det är som allra bäst. Vardagsrummet är lite iscensatt med lite extra nördigheter för att göra bilden lite roligare! Kan ni hitta alla tvspels-karaktärer jag klämt in? :) Se det som “Finn fem tvspelskaraktärer” haha.

edit: Ina har varit i farten och funnit ännu en tvspelskaraktär som jag missat totalt! Så nu är det SEX tvspelskaraktärer som gömmer sig :) Alla är inte hittade än!


Tänkte också det vore roligt att uppmana er läsare att haka på “Mitt liv som nörd”-tåget. Knäpp ett foto på dig och ditt nördliv när du mår som absolut bäst! Smidigast vore det om du hade en blogg som du kunde lägga upp bilden på och sen länka i kommentarsfältet, men det är helt upp till dig själv :)

Seså, fram med kameradjävulen i dig och börja fota!