Nintendo-ambassadörer se hit!

3dsamb

Alla ni – inkl mig själv, som köpt en Nintendo 3DS vid release och framåt samt har besökt deras Nintendo e-Shop någon gång innan Augusti månad har blivit en Ambassadör, vilket betyder att ni nu har tillgång till 10 NES-spel gratis! Idag, den 1 September blev dessa tillgängliga och spellistan är:

  • Yoshi & Mario
  • Donkey Kong Jr
  • Balloon Fight
  • Ice Climber
  • Zelda II: The Adventure of Link
  • NES Open Tournament Golf
  • Wrecking Crew
  • The Legend of Zelda
  • Metroid
  • Super Mario Bros

Gå in denna vägen för att kunna ladda hem titlarna: Nintendo EShop > Menu > Settings / Other > Titles you’ve downloaded

Senare iår skall vi också få ett antal Gamebay Advance-spel, och allt detta tack vare att konsolen failade så hårt i försäljning att Nintendo var tvungna att sänka priset på konsolen bara efter några få månader. Så alla vi lättlurade stackare som köpte konsolen när den kostade skjortan har fått lite kompensation, vilket jag tycker är helt ok.