Gammal oxfilé i ny kostym

Recension av Metal Gear Solid HD Collection

mgshdchead

Det här är mitt absolut första modiga försök till att göra en riktig Videorecension! Jag vill ha så mycket input det bara går, för även ifall jag faktiskt blev ganska halv-nöjd, så finns det ju hundratals saker man kan bli bättre på! (att spela in röst va fan inte lätt!)


Metal Gear Solid HD Collection

Format

Xbox 360 / Playstation 3

Släppdatum

3 Februari

Utvecklare

Kojima Productions

Betyg

3/5

Sammanfattning

Är du ny till spelserien är detta ett ypperligt och framförallt billigt sett att ta del av den kanske bästa och mest komplicerade tvspels-serie som existerar. Och har du varit med förr, så är detta en perfekt återträff för att återuppleva alla gamla minnen i en bra mycket snyggare samt något förbättrad spelmiljö.

Att man verkligen får valuta för pengarna

Inget extramaterial