Träningsnarkomanen – EA Sports Active 2

Träningsnarkomanheader

Efter att ha insett att Move Fitness var alldeles för oprecist och frustrerande har jag inte kört träningsspel på jäkligt länge, då jag helt enkelt inte orkat skaffa något. Men som av en slump vann jag EA Sports Active 2 i en tävling hos Spelkriget, och kände att det var dags att ta tag i Träningsnarkomanen igen. Vad som kanske inte framkommer i klippet ovan är att jag började på ett nioveckors träningsprogram där spelet själv lägger in övningar och stegrar svårighetsgraden allt eftersom. Självklart kan man även gå in och köra individuella program när man känner för det. Jag har tänkt prova det, men klantig som jag är har jag dragit upp en gammal stukning i foten på capoeiraträningen och kommer behöva vila åtminstone ett par dagar.