Peter har aldrig spelat: Avsnitt 1

BOB

Med HD-PVR införskaffad, komponentkablar dragna till förbannelse och SNES-spel inramlande i brevinkastet har det äntligen blivit dags att dra igång det här tåget.

Eftersom jag aldrig ägt ett Super Nintendo och det här med videomaterial är något varje självrespekterande bloggare verkar syssla med nu för tiden så uppenbarade sig idén att spela in mina första spelsessioner med varje nytt spel. Dels för att det kan bli lite småroligt bloggmaterial men också för min egen skull. Flera flugor i samma smäll är alltid eftertraktat, så att vara produktiv samtidigt som jag förevigar spelstunder och lär mig videoredigera är klart värt besväret.

Den här gången är det dags för actionplattformaren B.O.B. Mina enda minnen av spelet är att ha sett skärmdumpar och kanske ett fodral i den lokala videobutiken. Utöver detta är det här alltså helt färska intryck.

Jag kämpar fortfarande lite med redigeringen, men bildkvalitén är som dag och natt från pilotavsnittet. Hoppas detta förgyller er fredag lite, så ses vi snart igen!