Castlevania: Symphony of the Night – Del 3

SOTNHeader

Nu börjar det minsann hända grejer i det här jäkla spelet! I det tredje avsnittet, och nu är jag ungefär en timme in i spelet, lyckas jag bland annat bryta spelet i en bossfight. Jag kan nu även förvandla mig till världens mesigaste “varg”. Vad jag ska ha den här vargen till, annat än att hoppa längre med, får ni gärna hojta till om. Känner fortfarande att jag har oerhört långt kvar innan saker och ting börjar klarna, och det börjar gå upp för mig att det här spelet inte är på när så linjärt som till exempel Super Metroid.

Jag vill även passa på att be om ursäkt för att bildkvalitén inte är lika bra som i de föregående avsnitten. Det är nämligen så att Playstation-spel automatiskt dras ut för att passa skärmen när man spelar dem på Playstation 3, och den här gången glömde jag gå in och ändra till normala proportioner. Lovar att det ska vara åtgärdat till nästa gång!